Mötesplatsen

December 2013

Träarbete!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thomas Adolfsson är mannen som leder snickrande på vad som ska bli en taklagd konstruktion. En mötesplats för samvaro, matlagning och skydd för väder och vind.

Stomme under uppbyggnad

20 november 2013

Mötesplatsen finner sin form

Grill under konstruktion

Grill under konstruktion. Kenneth Nilsson har haft flera starka händer med för att göra ett noggrant underarbete och sätta grillkonstruktionen på plats.

Dick, Knud, Lars, Jan och Bo har tillsammans gjort ett gott arbete.

Dick, Knud och Bo har all anledning att vara stolta över ett bra jobb!

10 november 2013

Betong levererad till både den taklagda konstruktionen och till grillplats vid ån.

Betong

10 december 2012

Nu är det bestämt!

Det blir en taklagd konstruktion högre upp, i skogsbrynet. Gymmet placeras i anslutning till Föreningsgården.  Längs Storån blir det grillplats, brygga och sittplatser.

Med detta hörsammar vi alla som haft funderingar hur det ska gå när vattnet stiger.

Visst är det lite vått, men där mötesplatsen skulle ligga finns det fortfarande hopp om torr mark,
eller?

20 oktober 2012

Lämna ditt förslag till hur mötesplatsen ska utformas och hur det ska gå till!

Du kan rita på papper eller maila. Du kan lämna förslag under hela oktober. 6 november träffas intresserade i mötesplatsgruppen för diskussion och vilka förslag som ska gå vidare till förverkligande. På biblioteket i Rävlanda finns förslag och bilder som inspirerar.

Förutsättningar att tänka på:

• Att allt som finns på mötesplatsen måste tåla att vattnet stiger periodvis under året.
  • Att om du ritar en byggnad, så är måtten 8 x 8 meter enligt projektets bygglov.
  • Att ett markområde på ca 18 x 18 m kommer att få samma hårdgjorda beläggning som slingan.
  • Det kommer att finnas tillgång till el.

Samordnare: Kenneth Nilsson, kenneth_nilsson555@hotmail.com
eller Västergårdsvägen 2, 438 52 Rävlanda

2 reaktion på “Mötesplatsen

1. Hej Rävlanda samhällsförening.

Jag undrar om det kommer att byggas en ställningar för dips och armgång utöver de chins-ställningar som finns på omslaget? I annat fall önskar jag att detta tillkommer när det gäller gymdelen.

MVH
    Hjalmar

• Hej Hjalmar

Exakt vilka redskap som kommer att finnas är inte bestämt. Bra med konkreta tips och hur vi kan utföra det även praktiskt. Vi välkomnar både förslag, ritningar och handkraft.

Hälsar,
      Katarina Nordling