Info & PR

Att sponsra projektet Hälsa Naturen är att synas i ett positivt sammanhang där den sociala gemenskapen och naturen är bärare av livskvalité på både kort och lång sikt.

Det är ett projekt som påverkar många och tar vara på naturen i vår närmiljö på ett miljömedvetet och smart sätt. Som sponsor kommer du kunna tillgodogöra dig din insats under mycket lång tid framöver.

Kontakta Katarina Nordling, katarinanordling@hotmail.com

8 januari 2013
Stort tack till familjen Mikael och Adrienne Eriksson Bengtsson som gett en gåva på 1000 kr till projektet.

25 september 2012
Annonsmarknan uppmärksammar att arbetet på Heden är igång
Projektet uppmärksammas i Annonsmarknan, vecka 39 2012
Läs hela artikeln på sidan 6

3 svar på ”Info & PR

 1. Hej!
  Stort tack för att vi fått en fantastiskt fin slinga i Rävlanda. Den är trevlig att ta sig runt på såväl dag som kväll även om man oftast blir störd av odören från reningsverket

  Jag har under dagen försökt gå runt den nya slingan men det var för jobbigt eftersom den bara var plogad från Björkelid och ned till bäcken.
  Jag antar att någon har uppdraget att vinterväghålla den nya slingan och jag vill bara att ni skickar ett meddelande till vederbörande att slingan inte är framkomlig på ett rimligt sätt. Alternativt kan ni meddela mig till vem jag skall framföra mina iakttagelser.
  Det verkar ju vara lite onödigt att ha ljus tänt på en slinga som inte hålls ren från snö och is och som därmed knappt inte används alls. Så i väntan på snöröjning kan pengar sparas på att släcka belysningen.

  Jag har även konstaterat att flera belysningspunkter inte någon gång fungerat (av de gånger jag gått runt, och det är åtskilliga).

  Dessutom borde det finnas lämpliga ställen att lägga i ”hundavfallspåsar” eftersom jag kunnat konstatera att väldigt många hundägare använder slingan. Förhoppningsvis kan uppsättandet av hundbajspåsar leda till att man slipper att se mer hundbajs på motionsslingan.

  Efter de stora översvämningar som varit på slingan så skulle man även önska att det byggs några säkra passager mellan slingans olika delar så att man kan ta sig runt utan att behöva vända om även om vattnet svämmat över stigen.

  Med vänlig hälsning
  Ronny Grönvall

 2. Hej Ronny

  Roligt att höra att du uppskattar slingan och använder den ofta. Helt riktigt är det ett antal belysningspunkter som inte fungerar. Dessa ska vi ta ner och reklamera så fort vi får tid. När det gäller snöröjning kommer slingan inte att skottas. Av spåren i snön att döma används slingan ändå. Skulle det vara helt omöjligt att ta sig fram kan släckning vara en god idé. Många hundägare använder slingan och vi ser samma behov som du och vi har ställt frågan till Härryda kommun om avfallsstationer. Från tid till annan kommer slingan att svämmas över det har vi tagit i beräkning från början. Till våren gör vi justeringar och kommer också ta med just sådana passager som du syftar på.

 3. Hej, vill bara meddela att idag när jag gick runt den fina motionsslingan upptäckte jag att det skett skadegörelse på parkbänken vid hembygdsgården! En bräda var bortryckt och låg trasig bredvid! Mycket tråkigt att det skall vara så svårt att låta saker och ting få vara ifred! Kanske Ni redan vet, annars vet Ni nu! Häls Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.