Goda krafter i Rävlanda

GODA KRAFTER I RÄVLANDA

Rävlanda Samhällsförening vill lyfta fram goda krafter i Rävlanda! Det gör vi alla tillsammans genom att varje månad under 2021 utse en eller flera personer som bidragit till att göra Rävlanda bättre i det stora eller i det lilla.
Det handlar om att stärka Vi-känslan i Rävlanda.

Till och med andra söndagen i varje månad kan du nominera en eller flera personer, som du tycker förtjänar extra uppskattning. Detta gör du genom att skicka ett
mejl (ravlanda.samhallsforening@gmail.com) eller lägga ditt förslag i lådan på Tempo. Skriv namn på den du nominerar och motivering för ditt bidrag och gärna ditt eget namn också. Styrelsen i Samhällsföreningen samlar in och utser månadens Goda kraft, som uppvaktas med blomma.

Du kan följa månadens Goda kraft på vår hemsida,  fbs Grannsamverkan, Tempo, biblioteket i Rävlanda och anslagstavlan vid stationen.

Har du förslag på månadens område låt oss få veta.

Januari
Trotjänare:  Jan Hermansson

Februari
Rävlanda skola 6-9: du hittar de utsedda personerna här